سلام دوست عزیز

شاید اولین بار باشد که مطلبی در مورد کامبوچا جستجو می کنید یا شاید مطالب بسیاری را در مورد کامبوچا مطالعه کرده اید، در هر صورت ما به شما پیشنهاد  میکنم مطالب  وبلاگ ما را با دقت مطالعه نمایید. شاید به شما هم انگیزه ای بدهد برای انتخاب یک نوشیدنی سالم و سلامت بخش. 

و اما جالب است بدانید...

محصول کیمیا کامبوچا از یک نوع چای خاص و مرغوب تهیه می شود که با شکر مخلوط شده و نوعی میکروارگانیسم زنده که به روشی مخصوص پرورش یافته، به محلول اضافه می گردد. در طی مراحل تولید این ترکیبات تحت شرایط ویژه ای ، یک مرکز تولید مثل زیستی  پدید می آورند که این همزیستی در نهایت منجر به مصرف چای و شکر توسط میکروارگانیسم مخصوص شده و تبدیل به یک نوشیدنی منحصربفرد می شود که به آن کامبوچا  می گویند.

جالب است بدانید، فعالیت میکروارگانیسم های زنده و پروبیوتیک، حتی بعد از بطری شدن کامبوچا، کماکان ادامه پیدا می کند و باعث ایجاد رسوباتی در کامبوچا می شوند که نشان می دهد این نوشیدنی کاملاً طبیعی ، سالم و با کیفیت عالی تولید شده است. نکته قابل توجه دیگر این است که شکر در مراحل تولید کامبوچا به مواد مفید دیگری تبدیل می شود که این مواد نقش بسزایی در سلامتی دارند. لازم به ذکر است که میزان شکر در محصول نهایی بسیار ناچیز بوده و هرگز برای سلامتی انسان ضرری ندارد.

 آیا میدانید مواد مفید ایجاد شده در کامبوچا چیست؟

تحقیقات و بررسی ها اعم از قدیمی و جدید نشان دهنده این است که چای کومبوچا شامل اجزای زیر می باشند:

1) اسید لاکتیک : این اسید برای سیستم گوارش ضروری می باشد که به طور جالب توجهی در نسوج کسانی که به سرطان مبتلا می باشند یافت نمی شود و ثابت شده است فقدان این اسید عاملی برای ابتلا به سرطان می باشد.

2) اسید استیک : که عمل اصلی این اسید از بین بردن باکتری های مضر می باشد اسید استیک به عنوان عامل جلوگیری یا پیشگیری از فساد به کار می رود .

3) اسید مالیک: که به عنوان عاملی برای سم زدایی بدن به کار می رود.

4 ) اسید اگزالیک: که عمل انرژی سازی سلولی را تقویت کرده و ماده ای است طبیعی که باعث جلوگیری از فساد می شود .

5) اسید گلوکونیک: در برابر بسیاری از عفونت های مخمری نظیر thush , cadidiasisموثر است.

6) اسید باتریک: این اسید به وسیله مخمر به وجود می اید  و در کنار اسید گلوکونیک باعث مقابله با عفونت ها ی مخمری نظیرcandida  می شود.

7) اسید نوکلئیک: کمک به بازسازی وترمیم سلوی ها می کند.

8) اسید آمینه: گروهی از اسیدها که اجزای تشکیل دهنده پروتئین می باشند.سیستم عضلانی شما از پروتئین ساخته شده است به عنوان یک گروه دارای مزایای بسیاری از جمله ساختن سلول ها و ترمیم بافت ها . همچنین باعث تشکیل پادتن ها هستند که عاملی برای مقابله با باکتری ها و ویروس ها می باشند (پادتن ها)

9) آنزیم ها : پروتئین هایی هستند که به عنوان کاتالیز گر عمل می کنند و سرعتی را که واکنش های بیوشیمیایی با ان به کار خود ادامه می دهند را افزایش می دهد .

10) ویتامین ها: کومبوچا همچنین شامل ویتامین گروه های B و C و مخمرها و باکترهای سودمند است 

اهمیت اسید گلوکورونیک در کامبوچا!

دانشمندان بر این باورند اسید گلورونیک همراه عوامل دیگری گه در چای آزاد میشود، برای موراد زیر موثر است:

1-در جلوگیری از سکته های مغزی، 

2- کاهش سلول های سرطانی

3- کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سخت شدن رگ ها یا تصلب شرایین

4- رفع خستگی و کسالت

5- ریزش مو

6-چین و چروک پوست

7-آرتروز و در گیری مفاصل شامل انواع کمر درد ، پادرد ، سردرد

8- تنظیم کننده کار اندام های داخلی به خصوص کبد

9- کاهش عوارض ناشی از افزایش سن موثر است.

اسید گلوکورونیک یکی از اسید هایی است که در نوشیدنی کامبوچا یافت می شود.

اثرات پروبیوتیک کامبوچا چیست؟

کامبوچا یک فراورده پروبیوتیک است، اصطلاح پروبیوتیک که ریشه لاتین- یونانی دارد، به معنی "برای زندگی" است و سازمان جهانی بهداشت، این اصطلاح را به ارگانیسم های زنده ای اطلاق می کند که در صورت مصرف به میزان لازم، اثرات سلامت زایی موثری بر روی مصرف کننده دارند. فلور روده انسان حاوی انواع بسیاری از باکتری ها است. بسیاری از این باکتری ها برای گوارش بهینه غذا مفیدند. دسته ای از این باکتری ها برای گوارش بهیه غذا مفیدند. دسته ای از این باکتری ها که به باکتری های پروبیوتیک معروف هستند، علاوه بر کمک به گوارش غذا، ترکیباتی مانند ویتامین ها وآنتی بیوتیک های مختلف را تولید می کنند که برای بدن مفید می باشد.

خواص  بی نظیر نوشیدنی کامبوچا

کمک به هـضم غذا، رفع یـبوست

 تنظیم کار غـددها

کاهش مـشکلات قاعدگی و بیماری های خاص زنـان

کنترل رشد سلول های پیری در بدن ( افـزایش عمر)

پیشگیری از ناراحتی های کبدی و دفع سموم بدن

 اثر شگفت انگیز بر پوست سر برای تقویت مـو ها

کاهش اختلالات بی خوابی و بسیار آرامش بخش

تنظیم کننده میزان قند خون، اوره و اسید اوریک

افزایش مـقاومت بدن در برابر بیمارهای مختلف

 درمان دردهای مفاصل و تقویت مـاهیچه های پا

 درمان گرفتگی شریـانهای خون و فشار خون

برطرف کننده دردها و گرفتـگی های عضلانی

تقویت کننده مغز، سیستم ایمنی بـدن، اعـصاب

 پیشگیری  از تـشکیل  سنگ کلیه، مـثانه، صـفرا

مؤثـر برای درمـان بیماری های قلبی و عـروقی

کاهش میزان کلستـرول خون و تصفیه خـون

 مؤثر در رفع برونشیت  و سرفه‌های آسمی

 درمان  روماتیسم،کاهش خستگی مزمن 

جـلوگیری از عوارض نامطلوب یائسگی

افـزایش سلامت  عمومی و انـرژی بـدن

جلوگیری از سرطان و بـهبود سرطان 

کنترل بیماری ایدز، ام‌ اس و دیابت

کاهش چین و چروک‌های پوست

 تقویت نیروی جنسی

مفید برای کنترل وزن بدن 

و خواص فراوان دیگر ...